Hoppa till innehåll

Karta

Kvidinge Friluftsbad, Åstorp

Kategori

  • Barnvagnstillgängligt
  • Nära parkering
  • Nära kollektivtrafik
  • Nära toalett
  • Toalett
  • Badplats
  • Dusch
  • Simhall

Kvidinge friluftsbad har tre tempererade bassänger och håller öppet fram till 16 augusti. Friluftsbadet ligger med en fin utsikt över Söderåsen.

Här finns en 25 metersbassäng, en barn- och undervisningsbassäng och en ”plaskdamm” för de minsta barnen. Temperaturen i badet är mellan 25 och 26 grader.

Öppet sommartid.

Fakta

Öppet sommartid.

Vägbeskrivning

Södra Järnvägsgatan 8
265 71, Kvidinge

Föreskrifter

Eget ansvar och hänsyn till andra
På friluftsbadet finns alltid badvärdar som ser till att det är ordning och reda. Det är dock viktigt att veta att du alltid badar under eget ansvar. Tänk på att följa regler och ta hänsyn till andra badgäster.

Klädsel
Här badar vi alla med badkläder. Privata kläder (ex underkläder) under badbyxor/baddräkt är inte tillåtet. För små barn är badblöja tillåtet.

Barn på badet
Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barn. Lämna aldrig ett barn utan uppsikt.

Barn under 10 år ska av säkerhetsskäl alltid ha sällskap av en vuxen som ansvarar för barnet. Detsamma gäller alla, oavsett ålder, som inte kan simma. Simkunnighet är 200 meter.

Rökning och alkohol
Rökning på Kvidingebadet är förbjudet. Rökning får ske på anvisad plats utanför badområdet. Alkoholhaltiga drycker får inte tas med in på området.

Hundar
Hundar får inte medtas in på badet.

Begränsat antal besökare
Vi har begränsat antalet besökare till max 500 personer som får vara på badet samtidigt. Vi säljer säsongskort som vanligt men vill uppmärksamma dig om att vi inte kan släppa in dig om gränsen för maxantalet har uppnåtts, trots att du har säsongskort. Tänk på att vara ute i god tid speciellt under varma dagar då badet är välbesökt.

Omklädningsrum och bastu
Omklädningsrummen är avsedda för ombyte och dusch före och efter bad. Bastun hålls öppen under solfria dagar samt för motionssimningen. Omklädningsrummen och bastun är inte uppehållsrum eller en lekyta. Badvärdar kontrollerar omklädningsrummen och bastu kontinuerligt. Bastun öppnas av badvärdarna.

Relaterade platser

Relaterade platser