Hoppa till innehåll

För företag på destination Rönne å och Ringsjön

Du som är företagare eller bedriver någon form av verksamhet på destination Rönne å och Ringsjön ska givetvis se till att dra nytta av att vara en del av destinationen!

Nätverksträffar

Vi bjuder regelbundet in till träffar, digitala såväl som fysiska. Ta chansen att träffa andra för att inspireras, finna nya samarbeten och dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Om du vill veta mer eller få inbjudan till träffarna är du välkommen att kontakta oss.

Hållbarhetsarbete

På Destination Rönne å och Ringsjön arbetar vi aktivt med hållbarhet. Du som har verksamhet på destinationen kan ta chansen att vässa dig i ditt arbete. Vi arrangerar träffar på temat hållbarhet och rör oss inom både ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet.

Digital karta

Om du har en verksamhet inom naturturism och upplevelser eller om verksamheten är tydligt relaterad till det och den finns i en av kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp eller Ängelholm, så har du möjlighet att synas på den digitala kartan för destination Rönne å och Ringsjön. Kartan hittar du på hemsidan www.ronnearingsjon.se, i appen Naturkartan för iOS och Android såväl som på www.naturkartan.se, vilket är sidan som samlar alla destinationer som har valt att använda sig av Naturkartan. Det är helt kostnadsfritt att finnas med på destination Rönne å och Ringsjöns digitala karta. När vi lägger in din verksamhet så kopplar vi den till din verksamhets Google place ID om du har skapat en profil med adress, öppettider, bilder mm på Google. Appen Naturkartan är kostnadsfri för en användare att ladda ner och där kan en användare hitta både verksamheter, vandringleder, fiskeplatser och en massa annat.

Välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om den digitala karta, om du vill få inbjudningar till träffar eller har frågor!

E-post: naturturism@engelholm.se