Hoppa till innehåll

FAQ – svar på vanliga frågor

Hur bokar jag boende vid Rönne å och Ringsjön?
Du bokar ditt boende genom att kontakta den du vill boka hos. Om du hittar en campingplats vid Ringsjön som du vill boka kontaktar du helt enkelt campingen. Vi lägger länkar in till företagens egna webbsidor så att du enkelt kan kontakta dem för att boka din övernattning på destination Rönne å och Ringsjön.

Hur bokar jag en aktivitet som att hyra kanot vid Rönne å och Ringsjön?
Du bokar aktivitet på destination Rönne å och Ringsjön genom att kontakta den du vill boka hos. Om du hittar en kanotuthyrare längs med Rönne å som du vill hyra en kanot av, kontaktar du kanotuthyraren. Vi lägger länkar in till företagens egna webbsidor så att du enkelt kan kontakta dem för att boka.

Jag saknar innehåll på siten. Vem hör jag av mig till?
Hör av dig via e-post så tar vi en titt på ditt önskemål. Vi tar också gärna emot rättelser om någon information inte stämmer. naturturism@engelholm.se

Hur felanmäler en plats jag har besökt vid Rönne å och Ringsjön?
Kontakta oss via e-post. naturturism@engelholm.se
Var så exakt som möjligt om vilken plats det gäller och vad som är fel.
- Ex "skräpigt på parkeringen" gör det svårt för oss att åtgärda.
- Ex "soptunnan är överfull vid Forsmöllan rastplats" är enkelt för oss att åtgärda.
Brådskande frågor? Ibland kan de gå snabbare att kontakta kundtjänst i den kommunen du befinner dig i. På denna webbsida finns länkar som leder till respektive kommuns webbplats där du kan hitta telefonnummer och e-postadresser till kundtjänst.

Hur hittar jag mer turistinformation om Eslöv, Höör, och Hörby?
Det finns en webbsida som heter www.visitmittskane.se kika in på den.

Hur hittar jag mer turistinformation specifikt om Klippan?
Ta en titt på www.soderasen.com

Hur hittar jag mer turistinformation om Åstorp?
Kika in på webbplatsen www.soderasen.com

Hur hittar jag mer turistinformation om Ängelholm?
Du kan hitta mycket på deras webbsida www.engelholm.com

Var hittar jag mer information om Söderåsen?
Prova att leta på www.soderasen.com

Jag vill veta mer om nationalparken på Söderåsen. Hur hittar jag det?
Ta en titt på hemsidan www.sverigesnationalparker.se

Min fråga finns inte med och jag behöver få svar!
Välkommen att ta kontakt med oss så svarar vi så snabbt vi kan. Kontakta oss via e-post naturturism@engelholm.se
Brådskande frågor? Ibland kan de gå snabbare att kontakta kundtjänst i den kommunen du befinner dig i. På denna webbsida finns länkar som leder till respektive kommuns webbplats där du kan hitta telefonnummer och e-postadresser till kundtjänst.

Vi önskar dig en fin vistelse hos oss på destination Rönne å och Ringsjön!