Hoppa till innehåll

Karta

Elisefarm, hotell Höör

Kategori

  • Cafe/Restaurang
  • Boende
  • Turistbyrå/Infopoint

På Elisefarm blir du bortskämd med en ständigt varierande meny tillagad med fingertoppskänsla på de lokala råvaror som är bäst för dagen. Vi drivs av vår passion till mat, service och vin. Vi vill alltid skapa en gästupplevelse i världsklass. Njut av frukost, stans kanske bästa brunch, lunch, herrgårdslunch, fika eller trerätters middag. Vad du än väljer – En oförglömlig smakupplevelse!

Våra gäster gillar att beskriva Elisefarm som en undanflykt från vardagen. Här ute på landet, bland skog och åkrar mitt i Skåne finner du ett lugn som inte tillräckligt många unnar sig. Kom bort från vardagen och njut av Elisefarm.

Kom närmre naturen för en natt eller varför inte stanna en hel helg?Våra rum är personligt inredda med en lantlig karaktär som motsvarar fyra stjärnor.Övernatta på hotellet, njut av vårt spa, kanske känner du för en runda golf? Avrunda dagen med en matupplevelse i vår mysiga restaurang Orangeriet. Vi bjuder på parkeringen och nu kan du som bor här ladda din elbil hos oss utan extra kostnad.

Här kan du läsa mer om vilka paket vi erbjuder för er som är intresserade av golf & SPA.

Detta är en så kallad info-point där du kan få personliga tips på vad du inte bör missa under ditt besök i Höör med omnejd.

Här kan du hämta broschyrer och kartmaterial.

Relaterade platser

Relaterade platser