Hoppa till innehåll

Med kärlek till vatten - fototävling

Gestalta din kärlek till vatten med en bild och var med och tävla om 6 presentkort på övernattning med 2-rättersmiddag för 2 personer.

Inlämning av bidrag under perioden 1 maj - 15 juni år 2023.

Här finns länken för inlämning av tävlingsbidrag:
>> Lämna ditt tävlingsbidrag här!

Tävlingsportalen är digital och länk till portalen kommer att finnas i våra sociala kanaler på denna webbplats och på andra ställen som berättar om tävlingen 1/5 - 15/6.

Temat är med kärlek till vatten och bilden ska vara tagen inom området runt Rönne å och Ringsjön. Dvs i någon av de sex kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm, vilka arrangerar tävlingen tillsammans.

Tävlingen är för amatörfotografer från 18 års ålder och tävlingen har inriktning på naturfoto.

Till hösten kommer ett urval av bilderna att visas på en utställning i alla sex kommuner. Alla tävlingsbidrag kan komma att visas digitalt i ett fotogalleri och som tävlande godkänner du att din bild används i information om Rönne å och Ringsjön.

Läs igenom tävlingsvillkoren i sin helhet innan du lämnar in ditt tävlingsbidrag.

Välkommen att kontakta oss som arrangerar via naturturism@engelholm.se om du har några frågor.

Lycka till!

Tack till Eslövs Fotoklubb, naturfotoföreningen BioFoto Sverige och Fotoklubben Kamera i Ängelholm som har bidragit med sin kunskap!

Finansiering: Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling via Leader tillsammans med Familjen Helsingborg och de medverkande kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm.